Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Απάντηση Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π στο ανυπόστατο και παραπλανητικό έγγραφο και δημοσίευμα του Σωματείου Αργολίδας & Αρκαδίας.

Αριθ. Πρωτ:1129                                                           Αθήνα: 28.12.2015
Αρ. Σελίδων:2
                                                                           Προς: Σωματείο Πυροσβεστών
                                                                                      Αργολίδας& Αρκαδίας
                                                              Κοινοποίηση: Σωματεία Μέλη
Θέμα: «Απάντηση σε έγγραφο σας»
Σχετ:20/22.12.2015
Αγαπητοί συνάδελφοι του σωματείου Αργολίδας..
    Κατανοώντας την λύπη που έχετε εκφράσει σε σχετική επιστολή σας και δραττόμενοι της ευκαιρίας, θέλουμε να σας επισημαίνουμε ότι αυτό για το οποίο θα έπρεπε να λυπάστε είναι το προσωπικό και συνδικαλιστικό «χάλι» στο οποίο έχετε περιέλθει, αποκλειστικά και μόνο από τον αντίκτυπο των δικών σας ενεργειών!!
    Είναι φανερό, ότι η δήθεν υπευθυνότητα , η σοβαρότητα και η συνέπεια που σας «διακρίνουν», έχουν γίνει παρωπίδες, στην αντικειμενική κρίση σας και στην αντιμετώπιση της πραγματικότητας.
    Λυπούμαστε όμως και εμείς, για τους συναδέλφους που εκπροσωπείτε και περιμένουν από τέτοιας «ποιότητας» και «προσωπικότητας» συνδικαλιστές να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα τους.

    Αντιθέτως, χαιρόμαστε,που μέσα από τις ενέργειες σας αυτές, επαληθεύονται πλήρως τα λεγόμενα μας περί «ομάδας συνωμοσίας» που επιχειρεί με κάθε κόστος και τρόπο, επενδύοντας στην διαστρέβλωση και την παραπληροφόρηση με στόχο την χειραγώγηση της κοινής γνώμης και με σκοπό να πλήξει και να υπονομεύσει τους σκοπούς, τα συμφέροντα και το κύρος της ομοσπονδίας μας, όπως και των προσώπων που την διοικούν και τα υποστηρίζουν.
Χαιρόμαστε επίσης και για ένα άλλο λόγο:
     Μέσα από τα αδιάψευστα στοιχεία που παρουσιάζουμε σε αυτή την απάντηση μας, αποδεικνύονται περίτρανα όλα τα παραπάνω και έτσι ακόμα περισσότεροι συνάδελφοι θα καταλάβουν την κρύβεται πίσω από την μάσκα που φοράτε και τι ρόλο παίζετε στο θέατρο του παραλόγου.
Επί του εγγράφου- θεάτρου εντυπώσεων , κατ εξαίρεση λόγω των παραπάνω σας απαντάμε:
1. Ο λόγος για τον οποίο, που το αίτημα του - πολύ σωστά - δεν έγινε δεκτό και ομόφωνα απέρριψε το Συμβούλιο ήταν διότι δεν προσκόμισε τα απαραίτητα δικαιολογητικά που να το αποδεικνύουν, κάτι για το οποίο ο συνάδελφος ενημερώθηκε αμέσως μετά τη συνεδρίαση του συμβουλίου.
2. Ως ελάχιστο δείγμα ανθρωπιάς και συνδικαλιστικού ήθους, οφείλετε να δημοσιεύσετε την αιτιολογημένη απόφαση του Συμβουλίου και όχι την αναιτιολόγητη (εάν δεν την έχετε στην κατοχή σας βρίσκεται στον προσωπικό φάκελο του Συναδέλφου στο Αρμόδιο τμήμα του Α.Π.Σ). Όπως επίσης και την προηγούμενη αλληλογραφία μεταξύ μας, με την οποία υποδηλώνεται η θέση και η στάση μας στα προηγούμενα συμβούλια για τον ίδιο Συνάδελφο και για τον ίδιο λόγο, με την διαφορά ότι τότε είχε προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Εύλογα λοιπόν γεννούνται τα εξής ερωτήματα:
α) Ποια πρόσωπα και ποιους σκοπούς εξυπηρετούν οι σκοπιμότητες αυτές;
β) Σε τι σας ωφελεί να αντιστρατεύεστε συνεχώς στους σκοπούς και τα συμφέροντα της Ομοσπονδίας;
γ) Ποιο θα είναι το όφελος σας εάν η ομοσπονδία αποτύχει, εκτός από την ικανοποίηση του υπερδιογκωμένου και ανήθικου εγωισμού σας;
δ) Με αυτόν τον τρόπο προσπαθείτε να πείσετε ότι είστε ικανοί;
ε) Αυτόν που προσπαθεί να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη με ανήθικες, ψευδείς και ανέντιμες ενέργειες εμείς τον λέμε προδότη... Εσείς πως τον χαρακτηρίζετε;
    Προς απόδειξη όλων των παραπάνω και για την ορθή ενημέρωση των Συναδέλφων σας επισυνάπτουμε και δημοσιεύουμε το σχετικό πίνακα με τις σχετικές παρατηρήσεις επί του οποίου πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Συμβουλίου.

Ενόψει του κλίματος των ημερών δεν θα επεκταθούμε περαιτέρω.
Ευχόμαστε το πνεύμα των ημερών να σας δώσει φώτιση.
Για οτιδήποτε άλλο απευθυνθείτε να σας ενημερώσει το Α.Π.Σ.

Υ.Γ. Προσπαθήστε περισσότερο.. Μπορείτε και χειρότερα.!!!!
                                           Με εκτίμηση,
                                    Για την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.
Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γενικός Γραμματέας
Φαραντάκης Γ. Αλέξανδρος                         Ανδρεαδάκης Μ. Βασίλειος
Τηλ: 6974709262                                            Τηλ: 6945956027
πινακας