Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015

Ενημέρωση Μελών Για Απόλυση Υπαλλήλου Ομοσπονδίας

Αριθ. Πρωτ: 1019
Αθήνα: 21.08.2015
Προς :
Σωματεία - Μέλη Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.
Θέμα: “Ενημέρωση Μελών Για Απόλυση Υπαλλήλου Ομοσπονδίας”
Συνάδελφοι,
Σε συνέχεια των πολλαπλών ενημερώσεων και επικοινωνιών μας για την δυσχερή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ομοσπονδία που παρεμποδίζει την εύρυθμη λειτουργία της αλλά και την έγκαιρη καταβολή των μισθοδοσιών προς την υπάλληλο της Ομοσπονδίας μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αναγκαστήκαμε να προβούμε στην απόλυσή της η οποία πραγματοποιήθηκε στις 03.08.2015.
Η μη καταβολή των επιχορηγήσεων από τον ΟΑΕΔ, γεγονός που σας είναι γνωστό εδώ και μήνες, αλλά ταυτόχρονα και η μη καταβολή των συνδρομών από τα Σωματεία - Μέλη της Ομοσπονδίας παρά τις συνεχείς προσπάθειές μας, μάς ανάγκασαν να διακόψουμε τη συνεργασία που είχαμε με την υπάλληλό μας καθώς ήδη της οφείλουμε δεδουλευμένες μισθοδοσίες μηνών και όσο περούσε ο καιρός το ποσό της οφειλής μας θα μεγάλωνε.
Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό, πώς παρά το ότι σε λίγες ημέρες η υπάλληλος θα έκλεινε ένα έτος στην Ομοσπονδία και θα έπρεπε με την απόλυση να της καταβληθούν 2 μικτοί μισθοί ως αποζημίωση σύμφωνα με το νόμο, προτίμησε και η ίδια να απολυθεί πριν ολοκληρωθεί ο χρόνος ώστε να μην χρειαστεί να αξιώσει τα χρήματα της αποζημίωσης, γνωρίζοντας την οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε αλλά και το γεγονός ότι η αποζημίωση δεν επιδοτείται εξ΄ολοκλήρου από τον ΟΑΕΔ.
Με την απώλεια αυτή, κατάφεραν εν μέρει ορισμένοι να υπολειτουργεί η Ομοσπονδία. Ωστόσο, να είστε βέβαιοι ότι η Ομοσπονδία θα παλέψει για να λειτουργήσει και πάλι όπως πρέπει και πως το έργο της θα συνεχιστεί, αποδίδοντας και ευθύνες για την οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει στους ιθύνοντες.
Λόγω της απόλυσης της υπαλλήλου, παρακαλούμε να μην στέλνονται φαξ στο γραφείο καθώς δεν μπορεί να τα λάβει κανείς Οι επικοινωνίες θα γίνονται είτε με mail, είτε τηλεφωνικώς με το Προεδρείο για οτιδήποτε χρειάζεστε.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Με εκτίμηση,
Για την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.
Ο Πρόεδρος
Φαραντάκης Γ. Αλέξανδρος 
Τηλ: 6974709262
Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας
Βλαχογεώργος Γ. Αλέξανδρος
Τηλ: 6972624450